top of page
Zoeken

Cleaning


Ons poetspersoneel kwam de afgelopen maanden in contact met het nieuwe Cleaning Management Contract. Sinds 1 oktober 2022 heeft Laurenty hier de operationele leiding over. Het werd echter al snel duidelijk dat de theorie en de praktijk mijlenver uit elkaar liggen.


Tijdens de besprekingen van deze reorganisatie botsten we namelijk op een aantal moeilijkheden: bepaalde collega’s zouden dagtaken in verschillende kantoren krijgen, anderen werden verplicht om enorm grote afstanden af te leggen, en ga zo maar door.


Dat kan uiteraard niet zomaar, en daarom hebben we dit als vakbond aangeklaagd op het Paritair Comité van 27 oktober 2022. Wij geloven dat de theoretische oefening opnieuw gedaan moet worden. We gaan niet akkoord met deze Laurenty-normen (zoals wij ze noemen), maar streven naar eerlijke bpost-normen. Uiteindelijk werd beslist dat het bedrijf de theoretische oefening opnieuw zal doen. Hierdoor start de nieuwe organisatie pas op 1 juni 2023.


We staan erop dat de mensen van cleaning gehoor krijgen en dat er een oplossing komt voor deze uitdaging. Contacteer uw sectorafgevaardigde voor meer info.
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Retail

bottom of page