top of page
Zoeken

Nieuwe coronamaatregelen


(23/10/20) - Bpost neemt vanaf heden nieuwe maatregelen in de strijd tegen de verspreiding van het Covid-19 virus. Deze maatregelen werden op 22/10/2020 in het Strategisch Comité aan de vakbonden kenbaar gemaakt. Om de evolutie goed op te volgen zullen het bedrijf en de vakorganisaties driewekelijks samenkomen.


Er is een oproep gedaan aan het management van de Centrale Diensten om ondersteuning te bieden aan het management van het ‘terrein’. Ook hier zijn er meer en meer personeelsleden die uitvallen, en iedere ondersteuning in de mailkantoren en sorteercentra zijn dus meer dan welkom.


In alle kantoren van bpost wordt de maskerdracht verplicht. Hiervoor zullen de personeelsleden van de operationele diensten binnenkort drie extra mondmaskers van het bedrijf ontvangen.


Om te anticiperen op mogelijke grote aantallen besmettingen op lokaal niveau zal het bedrijf een plan B opstellen. Van zodra dit afgewerkt is, zal dit ook met de vakbonden worden besproken.


In Retail zal men maximaal nog in 2 kantoren per week werken. Ook de financieel experten en krediet experten wordt aangeraden om het aantal kantoren maximaal te beperken. Tijdens de middagpauzes is het ook noodzakelijk om afstand te behouden en mag men tevens aan het loket zelf eten. De openingsuren van de kantoren zullen niet vanop nationaal niveau worden aangepast. Deze kunnen lokaal wel gewijzigd worden door de Clustermanager en de Regiomanager als de noodzaak er is.


Volg deze richtlijnen zo goed als mogelijk op en dit niet alleen voor jezelf maar ook voor je collega’s, vrienden en familie.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page