top of page
Zoeken

Onze nieuwe structuur begint vorm te krijgen

(05/01/21) - In de vorige edities van het tijdschrift Argument hebben we reeds verschillende nieuwe mensen geïntroduceerd, waarbij de nodige wijzigingen steeds in detail werden meegegeven. We zijn er nog niet helemaal, maar toch kunnen we de volgende stap voorstellenPascale Martin werkt al enkele jaren als permanent secretaris op nationaal niveau. Zij is sinds 1 december 2020 de specialist Retail in Brussel, Waals-Brabant, Henegouwen en Namen. Dit zal gebeuren ter ondersteuning van de aanwezige sectorafgevaardigden. De hierdoor opengestelde functie van permanent secretaris zal worden ingevuld door Nancy Waelbrouck. Haar opdracht is duidelijk maar niet eenvoudig, met name de coördinatie en ondersteuning van de collega’s op het terrein. Haar ervaring als Interaction Coach, die het management bijstaat in de communicatie met en het beheer van het personeel, zal hier dan ook uitstekend van pas komen. Daarnaast zal ze heel regelmatig in de kantoren opduiken, samen met de sectorafgevaardigden, om te allen tijde de voeling met het terreinwerk te behouden.


Vanaf 1 januari 2021 vervoegt Erwin Quina het team. Erwin werkt al jaren op het Call Center van Sint-Niklaas als teamleader. Daarnaast was hij gewestelijk voorzitter in Oost-Vlaanderen en sinds 1 januari 2020 nationaal penningmeester. Deze laatste functie is zo cruciaal, dat het bestuur van VSOA-Post heeft besloten om Erwin hiervoor halftijds vrij te stellen. Hij zal daarbij ook fungeren als sectorafgevaardigde voor de Centrale Diensten.

Verder zijn er momenteel nog enkele verschuivingen te melden. Pieter Schelkens neemt de regio van Gent en Gent-Noord (Eeklo) over van Saskia Verleye. De zones Aalst en Geraardsbergen staat hij dan weer af aan Iris Vancutsem. Tenslotte neemt Saskia Verleye de zone Ieper er bij.


Ons team versterken op lokaal en nationaal vlak is een werk van lange adem. Dit alles moet er toe leiden dat er een nog betere service voor u als lid kan geboden worden.
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page