top of page
Zoeken

VSOA-Post werkt aan de toekomst


Iedere leeftijdsgroep heeft zijn specifieke bezorgheden, eisen en vragen. Omdat deze van de ‘jongste’ postmedewerkers het minst gekend en benoemd zijn, heeft VSOA-Post een nationale werkgroep in het leven geroepen die enkel bestaat uit jonge VSOA-Post afgevaardigden tot de leeftijd van 35 jaar. Deze werkgroep kreeg de passende naam ‘Young’.


Deze werkgroep kwam voor het eerst samen op maandag 13 november 2023. Om alles in goede banen te leiden, deden we beroep op twee jonge sectorafgevaardigden, die trouwens ook tot deze leeftijdscategorie behoren, met name Thomas Themans (sectorafgevaardigde in Henegouwen) en Shelly Demilde (sectorafgevaardigde in Oost-Vlaanderen).


Een dergelijke eerste werkgroep begint meestal met aftasten. Wat hebben we en waar willen we naar toe waren dan ook de eerste belangrijke vragen. Na een volledige dag ideeën uitwisselen en suggesties doen, hebben we al voldoende onderwerpen waar verder en meer gedetailleerd kan aan gewerkt worden. Vanaf het voorjaar 2024 gaat dit verhaal dan ook verder.0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page